WORKSHOPS

Figuur & seasonal styling
☆ Wat voor een figuur heb ik?
☆ Do’s and don’ts voor mijn figuur
☆ Hoe combineer ik dit met leuke seasonal trends?

Je kennis aan mode kan nog wel iets verbreed worden, of je wil graag toch wat meer leren maar vind een personal stylist net iets té?

Voor de ondernemers, Vogels Styling werkt met plezier een leuke workshop in jouw kledingzaak uit, aan de hand van de kleding uit jouw eigen winkel, bieden we de deelnemers een full experience aan.

Je kan niet aanwezig zijn op de winkel events? Geen probleem! Voor degene wie een leuke avond met hun vrienden wil hebben, bieden we een home workshop aan! Een gezellige avond vol met mode, tips en tricks.
Wil je meer informatie? Stuur dan zeker een mailtje naar Kikivogels@hotmail.com

☆ Duur: 2 uur
☆ Prijs: 80 p.p. 

 

 

CLOSET DETOX

De beste manier op een styling proces te beginnen is om direct je kast in te duiken. Ik kom naar je thuis en fris samen, gebaseerd op jouw kleding stijl en doel, je kledingkast op. Als gevolg kijken we naar elk item en beslissen we samen wat blijft en wat er gaat. Alles wat niet meer werkt voor je, kunnen we samen bekijken! Verkopen, naar een tweedehands zaak brengen of naar het goede doel.
Op het einde van de dag voelt je kast aan als een breath of fresh air. Tijdens onze tijd samen zal ik stilaan aanvoelen wat je nodig hebt en basis van de items die we hebben kan ik een lijst maken met de stuks die je kledingkast nog kan gebruiken of wat je kan vervangen met items die je al hebt!

Mag ik voor je gaan shoppen? Dan weet ik precies wat je nodig hebt en ga ik voor je winkelen.

Erna nodig ik je uit voor een gezellige pas sessie. Niets moet, alles mag! De stuks die je leuk vindt blijven en het andere wat niet aansluit gaat terug. Met de tijd leer je precies hoe je items kan combineren!

 

 

SEASONAL REFRESH

Je hebt een kast vol met kleding maar toch niets om aan te doen? Ik kom naar je huis en laat je zien hoe je deze stuks kan dragen, hoe ze je kan afwerken met accessoires of hoe je ze tot het maximale draagt. Dit werkt ook na een closet detox, zodat we alleen maar werken met de stuks die jij echt leuk vindt!

Als je het gevoel hebt dat je stijl al on point is, heb je niet heel veel meer nodig. Laten we aan elk begin van het nieuwe seizoen je kast overlopen, kijken wat je nog nodig hebt, wat vervangen kan worden of welke trends je zou willen uit gaan proberen. Dan doen we een snelle shop ronde en kijken we wat je kast kan aanvullen. Een snelle en leuke manier om gelukkig te worden met je garderobe.

 

 

 

 

EVENT & SPECIAL OCCASIONS

Ik verzamel een reeks of opties naar jou voorkeur. Je kan ze komen uit proberen of ik breng ze met plezier naar je thuis of kantoor. Eenmaal alle opties geprobeerd maken we samen een keuze wat het beste is voor je event. We kunnen accessoires en schoenen gebruiken uit je eigen kast of we zoeken naar nieuwe items om je look compleet te maken. Het enige wat je nog moet doen is er een leuke tijd van maken!

 

 

 

 

 

TRAVEL WARDROBE

Op vakantie of een zakenreis gaan, het inpakken is nooit leuk. Ik doe het voor je: shoppen voor nieuwe stuks als het nodig is, je outfits stijlen voor overdag- en ‘s avonds. Ik zorg ervoor dat je de stuks op meerdere manieren kan dragen. Zo kan je zonder zorgen op vakantie, want van elke look zorg ik dat je een foto hebt zodat je hulp hebt tijdens het aankleden. Een trip zonder stress en alleen maar leuke outfits!

 

Een van deze services spreekt je aan maar je wil het net iets anders? Alle vragen zijn welkom! Ga naar mijn contact pagina of stuur een e-mail naar Kikivogels@hotmail.com

 

 

“One thing that is exciting about fashion is the surprise element. People don’t know what they want. They just know when they see it.”
― Marc Jacobs 

Styling - Fashion

FOLLOW US ON

Website by Kdesign.be

Stay up to date

Join our exclusive email list for the latest trends, shopping guides, fashion posts and more.